Radical Sweden promotar unga talanger tillsammans med Brink Motorsport

Nyligen fick Siri Hökfelt, Oscar Pedersen och Enzo Hallman från Brink Motorsports förarakademi chansen att provköra en Radical SR3 XXR på Ljungbyheds Motorbana. Testen är en del av Brink Motorsports program för att utveckla nya talanger.

Brink Junior Academy är ett program där ungdomar får omfattande stöd från Brink Motorsport. De får hjälp med allt från förarcoaching till mentorskap inom sponsorarbete och ingenjörsstöd. Målet med satsningen är att hjälpa fler ungdomar framåt i sina karriärer, oavsett om de tävlar för Brink Motorsport eller har planer på andra karriärvägar än de serier teamet tävlar i.

Radical Sweden är också stolta sponsorer av SKCC och som en del av vårt pågående engagemang för att främja ungdomar har de tre främsta förarna i KZ2 fått möjlighet att besöka Radical Swedens huvudkontor och testköra en SR1 runt Ljungbyheds Motorbana. Detta initiativ är ett utmärkt exempel på hur vi arbetar för att skapa fler möjligheter för unga talanger inom motorsporten.

Genom samarbetet med Brink Junior Academy och strävar vi efter att skapa en mer inkluderande och stödjande miljö för nästa generation av racers. Vi ser fram emot att följa våra unga talangers framsteg och framgångar på banan.

Läs mer om Brink Junior Academy på brinkmotorsport.se.

ARKIV

RELATERADE NYHETER

Läs mer om allt det senaste från Radical Motorsport och Radical Sweden.

Hampus_Ericsson_Filip_Svensson kopiera
DSC_8102st kopiera
DSC_0228
DSC_9151
STCC_PLUS_WEB
Airportrace
DSC_6106 copy
442410372_1201677954129109_6916717404145747290_n
petrovic_overtake_stillman_mantorp_park-1
R6_L4405
NI ÄR ALLTID VÄLKOMNA

UPPLEV RADICAL

Vill du provköra en Radical? Eller bara intresserad av att se våra faciliteter vid Ljungbyheds motorbana? Undrar du hur du tar steget från entusiast till tävlingsförare? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.